Sejem Agritechnica 2019

Obiskali smo največji sejem kmetijske mehanizacije Agritechnica 2019, ki je potekal od 10. do 16. novembra v Hannovru. Na sejmu se je predstavilo 2.805 razstavljavcev iz 52 držav. Sejem je obiskalo 446.871 ljudi iz 145 držav.

Glavni namen obiska je bil navezati stik z novimi potencialnimi kupci, predstaviti Kovis-Livarno in poiskati možnosti za morebitne nove posle. Del obiska smo namenili tudi obstoječim poslovnim partnerjem, ki uspešno nastopajo na svetovnih trgih kmetijske tehnike in so bili na sejmu prisotni v velikem številu. Na razstavnih prostorih so se predstavili naši kupci iz Italije, Nemčije, Francije, Češke in Slovenije.

Na sejmu smo se z zanimanjem seznanili tudi z najnovejšimi trendi, novostmi in trenutnimi potrebami kmetijske mehanizacije, ki jih bomo s pridom uporabili pri našem nadaljnjem delu na livarskem področju. Obisk sejma ocenjujemo kot uspešen, saj smo bili deležni pozitivnega odziva s strani obstoječih poslovnih partnerjev, kot tudi od potencialnih kupcev, s katerimi si nadejamo poslovnega sodelovanja v prihodnosti.