USPEŠEN NASTOP KOVIS LIVARNE NA SEJMU CASTFORGE V STUTTGARTU

Veseli nas, da smo se lahko po dolgem premoru ponovno predstavili na sejmu CastForge 2024 v Stutgartu, ki je potekal od 4. do 6. junija. 

CastForge je največji sejem kateri se osredotoča na ulitke, odkovke ter njihovo strojno obdelavo. Vsaki dve leti se odpro vrata sejmišča, kjer se Mednarodni proizvajalci ulitkov in odkovkov ter visoko specializirani predelovalci srečujejo z industrijskimi kupci različnih panog, kot je strojegradnja, črpalke, hidravlike, pogonska industrija ter prikažejo svoje strokovno znanje. 

V 2 sejemskih dvoranah razstavnega prizorišča Messe Stutgart se je letos predstavilo več kot 490 razstavljavcev in med njimi je bilo tudi naše podjetje Kovis livarna d.o.o.

Sejemski dogodek je za naše podjetje predstavljal izjemno priložnost za uspešno predstavitev naše dejavnosti, inovacij in zavez. Z velikim ponosom sporočamo, da smo se na sejmu uspešno predstavili pod motom “Green Casting”, ki poudarja našo zavezanost k trajnostnemu razvoju in ekološki ozaveščenosti.

Našim cenjenim kupcem in bodočim poslovnim partnerjem smo predstavili najsodobnejšo livarno, ki je opremljena z najnovejšo tehnologijo in inovativnimi rešitvami. Obiskovalci so lahko spoznali naš posodobljen proizvodni proces, ki je zasnovan tako, da zmanjšuje okoljski odtis in izboljšuje učinkovitost. V podjetju se zavedamo pomena družbene odgovornosti, zato je naša največja skrb uresničevanje visokih okoljskih standardov. Naša zaveza k trajnostnemu delovanju je ključna sestavina našega poslovnega modela, s katerim želimo prispevati k bolj zeleni in trajnostni prihodnosti.

Uspešno zgodbo na sejmu pa smo zgradili s slovenskimi podjetji. Za postavitev razstavnega prostora je poskrbelo slovensko podjetje Proevent d.o.o. iz Ljubljane, za pogostitev pa so skrbeli fantje iz podjetja GMT Event d.o.o.. Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti vsem za njihov prispevek. 

Hvaležni smo za vse obiskovalce in poslovne partnerje, ki so nas obiskali na sejmu, in se veselimo nadaljnjega sodelovanja ter skupnega ustvarjanja zelenih rešitev v livarski industriji.