Uspešen začetek tradicije: 1. Kovisove športne igre navdušile udeležence

V soboto, 9. septembra 2023 so v Športnem parku Lipa v Štorah potekale prve Kovisove športne igre ter srečanje družb Kovis, Kovis livarna in Kovis transporti. 

V Kovisovih podjetjih ne spodbujamo zgolj poslovne odličnosti, temveč tudi gibanje ter zdrav življenjski slog. Iz te filozofije se je rodila ideja o Kovisovih športnih igrah. Gre za dan, ki združuje športno tekmovanje, zabavo in priložnost za povezovanje med sodelavci in podjetji. 

V sklopu promocije zdravja so si vsi udeleženci športnih iger lahko izmerili krvni tlak in vrednost sladkorja v krvi.

Pred začetkom tekmovalnega dela je vse udeležence srečanja pozdravila direktorica Kovis livarne Jerica Vranc. 

Jutranje ogrevanje je predstavljalo odličen začetek dneva. Čeprav je bil namen dogodka predvsem druženje in rekreacija, je v sklopu srečanja potekal tudi tekmovalni del; tekmovalci so se pomerili v nogometu, košarki, odbojki, tenisu. Pohodniki so se medtem odpravili na Stari grad Celje, kjer so uživali v zgodovinskih utrinkih in čudovitem razgledu.

Za konec tekmovalnega dela je potekal tudi izjemno napet boj v vlečenju vrvi. Zmago si je izborila ekipa iz Kovisa. 

Po okusnem kosilu je bilo za udeležence iger organiziran srečelov, ki je prinesel smeh, veselje in bogate nagrade, ki so jih prispevali naši poslovni partnerji. 

Dan smo zaključili s podelitvijo pokalov za najboljše ter s prijetnim druženjem s sodelavci.

Prve Kovisove športne igre so uspešno odprle vrata tradiciji športnega povezovanja in zabave. Veselimo se prihodnjih dogodkov, kjer bomo skupaj še naprej gradili povezavo med športom in druženjem ter ustvarjali nepozabne trenutke.

Video produkcija in fotografije z dronom: Žan Vengust (https://zt-dron.si fb:  ZT-dron)

Foto: Blaž Smeh