Prosta delovna mesta

KOVIS d.o.o. je mednarodno razvojno podjetje, s sedežem v Brežicah, ki se ukvarja s proizvodnjo komponent za železniško industrijo, kot so zavorni diski, ležajna ohišja ter različni deli za železniško industrijo ter druge industrijske sektorje. Največji kapital v podjetju predstavljajo ljudje in ravno s tem razlogom svojo energijo usmerjajo v iskanje kvalitetnega kadra in zadrževanje ključnih sodelavcev ter oblikovanje delovnih okolij, ki omogočajo ravnotežje med poslovnim in zasebnim življenjem.

Če vas zanima zaposlitev v KOVISU, vas vabimo, da izpolnite zaposlitveni obrazec. V primeru, da  se strinjate, se bodo vaši podatki shranili v naši bazi iskalcev zaposlitve.

Če bo vaša ponudba ustrezala našim potrebam, bomo z vami navezali stik. Iščemo predvsem tehnični kader, strojne tehnike, obdelovalce kovin na CNC strojih, strojne mehanike, orodjarje, varilce ipd.

Operater CNC strojev m/ž

V podjetju Kovis, d.o.o., iščemo kandidate za delovno mesto operater CNC strojev (m/ž) OPIS DELOVNEGA MESTA Naloge in odgovornosti: izvajanje programa obdelave na CNC stroju glede na ...

Več